top of page

Condoleance

Afscheid nemen van een dierbare is een erg emotionele gebeurtenis en heeft vaak een grote impact op de nabestaanden.

 

Ook moet er veel geregeld worden in korte tijd. Wij helpen de familie graag om van het samenzijn na de uitvaart een bijzonder moment te maken. Bij ons kunnen de nabestaanden in een prettige ambiance aan familie, vrienden en kennissen de gelegenheid geven om te condoleren, na te praten en herinneringen op te halen.

 

Om u een onvergetelijke en op maat gemaakte dag te kunnen bezorgen kijken wij natuurlijk graag met u mee. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 43 20 12 84 of een mail te sturen naar evenementen@stadspaviljoen.nl en dan helpen wij u graag verder. 

Mocht u zelf al tot een compleet plaatje zijn gekomen met al uw wensen en wilt u een prijsopgave ontvangen? Vul dan eenvoudig het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

En er is meer...

Eten en drinken kunnen net als muziek of bloemen bijdragen aan een afscheid in de stijl van uw dierbare. In een persoonlijk gesprek denken wij daarom graag hierover met de nabestaanden mee.

Wij hebben meerdere, sfeervolle ruimtes beschikbaar, kunnen snel schakelen en hebben voldoende personeel. Ook is er een overdekt terras en ruime parkeergelegenheid waarbij er voor de deur geparkeerd kan worden. Het Stadspaviljoen ligt in een mooie, groene omgeving in het stadspark van Eindhoven en is goed bereikbaar.

Condoleance
Anker 1

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

14:00
14:30

Hartelijk dank!We sturen binnenkort een offerte.

bottom of page