top of page

Bedrijfsborrel

Bij het Stadspaviljoen kunt u terecht voor zowel formele als informele bedrijfsborrels. Een jubileum, eindejaarsborrel, met personeel of met leveranciers. Er is zeer veel mogelijk. En mocht u niet alleen een borrel wensen, maar ook iets lekkers te eten, dan bent u bij het Stadspaviljoen aan het juiste adres. 

 

Om u een succesvolle en op maat gemaakte dag te kunnen bezorgen, kijken wij natuurlijk graag met u mee. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar evenementen@stadspaviljoen.nl en dan helpen wij u graag verder. 

Mocht u zelf al tot een compleet plaatje zijn gekomen met al uw wensen en wilt u een prijsopgave ontvangen? Vul dan eenvoudig het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

En er is meer...

Geen feestje is te gek voor ons bij het Stadspaviljoen. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes om de mooiste feesten te verzorgen. U heeft de mogelijkheid om de drankjes af te kopen of om per drankje te betalen, geeft gerust aan wat uw wensen hierin zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf de muziek te regelen, heeft u liever dat wij de muziek voor u verzorgen? Ook dat is mogelijk! 

 

Wij hebben meerdere, sfeervolle ruimtes beschikbaar, kunnen snel schakelen en hebben voldoende personeel. Ook is er een overdekt terras en ruime parkeergelegenheid, waarbij er voor de deur geparkeerd kan worden. Het Stadspaviljoen ligt in een mooie, groene omgeving in het stadspark van Eindhoven en is goed bereikbaar.

Champagneglazen
Anker 1

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

14:00
14:30

Hartelijk dank!We sturen binnenkort een offerte.

bottom of page