top of page

Vergadering

Bij het Stadspaviljoen kunt u terecht voor zowel formele als informele besprekingen met en zonder de verzorging van eten en/of drinken. 

Tip: de pauze tijdens uw bespreking is naar ons idee heerlijk in te vullen met een wandeling door het Stadswandelpark!

 

Doordat onze ruimtes van verschillende grootte zijn, vindt u altijd iets dat bij uw evenement past. Ook de vergaderopstelling kan worden aangepast naar uw wensen met faciliteiten zoals een beamer met scherm en een microfoon.  

 

Om u een succesvolle en op maat gemaakte dag te kunnen bezorgen kijken wij natuurlijk graag met u mee. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar evenementen@stadspaviljoen.nl en dan helpen wij u graag verder. 

Mocht u zelf al tot een compleet plaatje zijn gekomen met al uw wensen en wilt u een prijsopgave ontvangen? Vul dan eenvoudig het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

En er is meer...

Wilt u alleen koffie of thee? Enkel een lunch tijdens uw pauze? Of uw vergadering openen of sluiten met een heerlijk diner? Ook hierin zijn talloze opties beschikbaar.

Wij hebben meerdere, sfeervolle ruimtes beschikbaar, kunnen snel schakelen en hebben voldoende personeel. Ook is er een overdekt terras en ruime parkeergelegenheid, waarbij er voor de deur geparkeerd kan worden. Het Stadspaviljoen ligt in een mooie, groene omgeving in het stadspark van Eindhoven en is goed bereikbaar.

Koffie bij het Stadspaviljoen Eindhoven
Anker 1

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

14:00
14:30

Hartelijk dank!We sturen binnenkort een offerte.

bottom of page