top of page

Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren en bent u nog op zoek naar een locatie met eindeloze mogelijkheden? Bij het Stadspaviljoen kunt u terecht met al uw wensen en ideeën. De opties kunnen variëren van een kleinschalige viering tot een spetterend feest met 350 gasten. Maar we kijken natuurlijk ook graag met u mee naar talloze andere opties. 

Het streven is om u en uw gasten een bijzondere dag te bezorgen tijdens het vieren van uw verjaardag, personeelsfeest, bedrijfsborrel of receptie.

 

Dit alles zal in overleg met u worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Vanaf moment één zal uw vaste aanspreekpunt nauw betrokken zijn bij zowel de voorbereidingen als de  organisatie gedurende de hele dag. Tijdens deze op maat gemaakte dag kunt u gebruik maken van verschillende mogelijkheden op culinair gebied, zo kunt u samen met uw gasten genieten van een walking-dinner of uitgebreid buffet met een drankarrangement. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Om u een onvergetelijke en op maat gemaakte dag te kunnen bezorgen kijken wij natuurlijk graag met u mee. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar evenementen@stadspaviljoen.nl en dan helpen wij u graag verder. 

Mocht u zelf al tot een compleet plaatje zijn gekomen met al uw wensen en wilt u een prijsopgave ontvangen? Vul dan eenvoudig het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

En er is meer...

U heeft keuze uit verschillende ruimtes binnen het stadspaviljoen waarbij het personeel zal worden afgestemd op de hoeveelheid gasten. U kunt gebruikmaken van ons overdekte terras en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het Stadspaviljoen ligt in een fraaie, groene omgeving in het Stadswandelpark van Eindhoven en is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar.

Champagneglazen
Anker 1

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

14:00
14:30

Hartelijk dank!We sturen binnenkort een offerte.

bottom of page