top of page

Beleef Eindhoven

De leukste groepsactiviteiten bij het Stadspaviljoen? Dat kan!

Op zoek naar een te gekke activiteit voor uw collega's, familie of vrienden? Misschien wel in combinatie met één van onze andere arrangementen? Dat kan!

In samenwerking met Beleef Eindhoven bieden wij verschillende activiteiten aan, in of vanuit onze Lounge, Elzentzaal of Parkzaal!

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

BINNENACTIVITEITEN

Pubquiz:

Vijf rondes inclusief een Logoronde en Muziekronde, boordevol audio- en videofragmenten, en alleen maar vragen waar iedereen iets van afweet! In teams van ongeveer vijf personen gaat u de strijd aan. Vanaf € 21,50 inclusief btw per persoon, groepen >60 personen krijgen extra korting!

De Foute Muziek Bingo:

De foutste hits in onze muzieklijst hoort u voorbij komen tijdens deze twee uur durende feestelijke activiteit! Heeft u een volle kaart? Dan roept u Bingo! Doe een ludieke opdracht om uw prijs in ontvangst te nemen, en dat zijn (afhankelijk van de groepsgrootte) best aardige prijzen, zoals Che Dona Luce limoncello, of een cadeaubon! Vanaf € 21,50 inclusief btw per persoon, groepen >60 personen krijgen extra korting!

Ik Hou van Holland:

Alle bekende rondes van TV komen voorbij,, in deze spelshow vol herkenning en plezier! Strijd om de guldens, en ga ervandoor met de winst door uw kennis, tactiek en vernuft!  In teams van ongeveer zes personen gaat u de strijd aan. Vanaf € 21,50 inclusief btw per persoon, groepen >60 personen krijgen extra korting!

Ranking the Stars:

Ook bekend van TV, maar

dan in groepsverband! Via online software vullen uw gasten van tevoren twaalf stellingen in over elkaar ('Wie is het meest...' of 'Wie kan het best...'), en wij maken van uw rankings en antwoorden een spelshow! Welk team van ongeveer vier personen schat de Rankings het best in? Vanaf € 21,50 inclusief btw per persoon, groepen >60 personen krijgen extra korting!

De Grote

Televisie Spelshow:

Waku Waku, Lingo, Rad van Fortuin; het zijn maar enkele van de acht TV programma's die u voorbij zult zien komen! In teams van vijf of zes gaat u de strijd met elkaar aan. Vanaf € 21,50 inclusief btw per persoon, groepen >60 personen krijgen extra korting!

BUITENACTIVITEITEN

Codecrackers:

Kunt u een geheime locatie in het centrum vinden op basis van verschillende soorten hints en aanwijzingen? Kraken uw gasten de codes en tips, om zo als eerste de geheime locatie te vinden en uiteindelijk als eerste het slot van uw kistje te openen? Beantwoordt u één van de vragen met 'Ja!', dan boekt u snel deze activiteit! Vanaf € 25,50 inclusief btw

groepen >60 personen krijgen extra korting!

De Erfenis: De populaire activiteit die het al jaren voor elke groep goed doet. Met een miljoen euro op zak gaan teams de stad in, om ludieke foto-opdrachten te maken en leuke vragen te beantwoorden, om zodoende geld uit te geven. Daarnaast speelt u mini-spelletjes tegen de andere teams en legt u valstrikken voor hen neer, om zo nog meer geld te verliezen. Het team met het laagste saldo, wint het spel! Vanaf € 25,50 inclusief btw

groepen >60 personen krijgen extra korting!

Wie is de Mol:

Teams van zes, waarvan één Mol... Welk team voltooit de puzzelachtige en creatieve opdrachten het best, en geeft de Mol geen kans te saboteren? Geen gekke opdrachten, enkel leuk puzzel- en zoekwerk! Vanaf € 25,50 inclusief btw

groepen >60 personen krijgen extra korting!

Flikken Eindhoven:

Lossen uw gasten de moord op Merel Broeksma als eerste op? In teams gaat u op zoek naar diverse alibi's, het autopsierapport en meer. Door vragen te beantwoorden of foto-opdrachten uit te voeren, speelt u alle info vrij. Hiermee lossen uw gasten vast binnen no-time de moord op. Toch?  Vanaf € 25,50 inclusief btw groepen >60 personen krijgen extra korting!

Voor het volledige aanbod in activiteiten, inclusief alle prijzen en tijdsduur gaat u naar de website van Beleef Eindhoven, of vul hieronder het contactformulier in voor meer info! Wanneer u het contactformulier hieronder invult, vermeldt dan altijd: Datum, tijdstip, geschat aantal personen en gewenste activiteit. Let op: Doet u een aanvraag via de website van Beleef Eindhoven? Vermeld dan altijd dat u de activiteit bij het Stadspaviljoen wilt doen! Tot snel?

bottom of page